Vælg en espressobønne fra

Zoégas logo - No background

Valg af espressobønne?

Det er afgørende at vælge den rigtige espressobønne, når du ønsker at lave en perfekt caffe latte eller cappuccino derhjemme. Bønnens kvalitet og karakteristika spiller en afgørende rolle i at opnå den ønskede smagsoplevelse i din kaffe.

Hos EminentEspresso forstår vi vigtigheden af at tilbyde vores kunder de bedste espressobønner, og derfor anbefaler vi stærkt Zoégas espressobønner, herunder Légero, Bellezza og Rustico, som hver især har sine unikke egenskaber.

Det handler om at finde den smag, der passer bedst til dine præferencer og vores espressomaskine.

Vi anbefaler Zoégas - Légero og Bellezza
Vi anbefaler

De espressobønner vi anbefaler!

Hvad er forskellen på de bønner vi anbefaler?

Zoégas Légero

ZOÉGAS Espresso Légero er en harmonisk og finjusteret espresso med smagsnuancer af søde
æbler og nougat. Den frugtige smag fra Brasilien og Latinamerika er balanceret med fylde
fra Østafrika, hvilket giver en rund eftersmag.


Denne bønne er ideel til dem, der foretrækker en mild og let kaffeoplevelse. Denne bønne er perfekt til at skabe en cremet caffe latte, da dens milde smag ikke dominerer mælken, men giver en subtil og afrundet kaffesmag.

youtube-video-thumbnail

Zoégas Bellezza

Bellezza betyder skønhed og navnet passer perfekt til denne dejlige espresso
fra ZOÉGAS. Espressoen er velsmagende med en tyk glat crema. Indholdet af arabica bønner fra Brasilien og Østafrika giver den frugtige og bløde smagsnuancer af kirsebær.


Bellezza er en mellemristet espressobønne, der byder på en balanceret smagsprofil med noter af nødder og en let syrlighed. Denne bønne er velegnet til både caffe lattes og cappuccinos, da dens fyldige smag og behagelige syrlighed komplementerer mælken på en fantastisk måde.

Bellezza espressobønne og den smagsnuancer

Zoégas Rustico

ZOÉGAS Espresso Rustico er en klassisk espresso med et tydeligt italiensk præg.
Rustico er med sine Arabica bønner fra Latinamerika med en let frugthed, og afbalanceret med Robusta bønner fra Vietnam. En espresso der tilbyder nuancer af let bitterhed og toner
af bitter mandel, sød lakrids og kakao.


Zoégas Rustico er den ideelle bønne til dem, der elsker en stærk og robust kaffeoplevelse i deres cappuccino. Den kan også bruges til at tilføre en kraftig kaffesmag til en latte eller macchiato, hvis det ønskes.

youtube-video-thumbnail

Samarbejde med Zoégas om professionelle produkter

Vores nye samarbejde med Nestle, som ejer Zoégas i Helsingborg - Sverige, har åbnet dørene for os, så vi nu kan tilbyde deres professionelle produkter til private forbrugere.
Dette samarbejde giver dig som kunde hos EminentEspresso, mulighed for at få adgang til de samme espressobønner, som normalt kun bruges i restauranter og caféer. Dette er en unik mulighed for at hæve din hjemmebryggede kaffeoplevelse til det næste niveau.
"Følelsen af café derhjemme"


Nestles omfattende ekspertise inden for kaffe og Zoégas' lange historie som kaffeproducent sikrer, at du får espressobønner af højeste kvalitet. Når du vælger Zoégas espressobønner fra EminentEspresso, kan du være sikker på at opnå den autentiske og uovertrufne smag, der kræves for at skabe den perfekte caffe latte eller cappuccino derhjemme. Så lad os sammen bringe kaffens magi ind i dit hjem og nyde den ultimative kaffeoplevelse med vores espressomaskiner og Zoégas espressobønner.


Vi håber du ved lidt mere om, hvilken espressobønne du skal vælge til din nye EminentEspresso maskine, så du kan skabe en emient kop kaffe.

Med venlig hilsen
EminentEspresso Teamet

Samarbejde med Zoégas og Nestle

Espressomaskine

Husk at vælge en espressomaskine fra EminentEspresso.
Korrekt bønne + Vores maskine = 
En eminent kop kaffe

Vælg Zoégas espressobønne

"Følelsen af café derhjemme"

Leverance 5-7 dage

Produktforsikring under transport

Fragt med tracking

Fri fragt ved køb over 995 kr

Dansk kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe

0
  Indkøbskurv
  Tøm kurvDin kurv er tomTilbage til shoppen
   Udregn fragt
   Brug kupon
   Tilgængelige kuponer
   mine5% Få 5% rabat Få 5% i dag som førstegangshandlende hos EminentEspresso. Brug denne kode ved checkout eller læg den til her. Mvh EminentEspresso
   Scroll to Top